Rosendal Fjordhotel

 

Rosendalsvegen 46
5470 Rosendal, Norge

 

Tlf: (+47) 53 48 80 00

E-post: booking@rosendal-fjordhotel.no

  • Facebook - Rosendal Fjordhotel
  • Instagram Rosendal Fjorhotel

Finn oss på sosiale medier

Personvernerklæring for Rosendal Fjordhotel AS

Denne erklæringen gjelder Rosendal Fjordhotel AS, org nr: 986 414 568.

Administrerende direktør er på vegne av Rosendal Fjordhotell AS, behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. 

 

Vi respekterer ditt personvern. Personvernerklæringen er ment for å sikre at våre kunder/gjester er informert om hvilke opplysninger vi lagrer om dem og hvordan vi samler inn disse opplysningene.

 

Vi behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger som f.eks. når du bestiller tjenester av oss, overnatter eller bruker våre tjenester.

 

Endringer av retningslinjene for personvern kunngjøres via Rosendal Fjordhotel sitt nettsted, og vi anbefaler derfor at du leser disse regelmessig.

 

Behandling av personopplysninger

I forbindelse med reservasjon eller forespørsel foretatt av deg selv eller av andre på vegne av deg, behandler vi dine personopplysninger først og fremst for å administrere, levere, utvikle og vedlikeholde våre tjenester, håndtere reservasjoner, tilpasse kommunikasjon og gjøre din opplevelse av våre tjenester så god som mulig.

 

Hvor henter vi opplysninger

Vi lagrer personopplysninger som du eller reisebyrå/agent/firma har gitt oss direkte via telefon, e-post, papirpost, via hotellets nettside (www.rosendal-fjordhotel.no) eller andre nettsider knyttet til hotellet, som f. eks www.booking.com.

 

Vi behandler f. eks opplysninger om din identitet, adresse- og kontaktopplysninger og betalingsinformasjon/kredittkortinformasjon.

I tillegg behandler vi andre opplysninger foretatt av deg selv eller av andre på vegne av deg som er relevant for ditt opphold/bestilling hos oss.

 

Vi registrerer alle kjøp og bestillinger du har gjort hos oss, tidligere faktura detaljer, detaljer om reservasjon (antall personer, romnummer, pris, pensjonskode, antall døgn o.l.) matvaner, funksjonshemming og andre opplysninger du oppgir i forbindelse med ditt opphold hos oss.

Bedriftsinformasjon, stillingstittel og arbeidsgiver kan også registreres.

 

Innhenting av personopplysninger fra andre

For å sørge for at vi har oppdaterte og korrekte opplysninger om deg til enhver tid, kan vi sjekke opplysninger opp mot andre kilder som offentlige registre.

 

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Vi leverer ikke ut dine personopplysninger til tredjepart, med mindre du har samtykket til dette, eller med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

Vi beholder opplysninger så lenge vi har behov for å kunne gjennomføre reservasjon, salg og markedsføring til deg. Dersom personopplysninger ønskes slettes er det du eller arbeidsgiver som må informere oss.

Vi er forpliktet etter bokføringsloven (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2004-11-19-73)  å lagre informasjon i inntil 5 år.

Dine rettigheter

Du som person har flere rettigheter etter personopplysningsregelverket.

Du har rett til å kreve innsyn, flytting, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg.

 

Personvernombud

Rosendal Fjordhotel har ikke et personvernombud, men du kan likevel sende en mail til booking@rosendal-fjordhotel.no dersom du har spørsmål om behandling av personopplysninger.

 

Cookies/Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen av våre nettsider.

For mer informasjon om cookies og informasjonskapsler, se: Informasjonskapsler

Dersom du ikke ønsker at våre nettsider plasserer cookies på ditt utsyr, kan du skru av cookies i din nettleser. Dersom du skrur av cookies vil funksjonaliteten for våre nettsider reduseres.

 

Kontakt

Dersom du har spørsmål, kommentarer eller klager knyttet til Rosendal Fjordhotel sin behandling av Personopplysninger, vennligst kontakt Rosendal Fjordhotel ved å sende en et brev eller e-post til:

E-post: booking@rosendal-fjordhotel.no

Telefon:  53 48 80 00

Rosendal Fjordhotel                      

Rosendalsvegen 46                        

5470 Rosendal

Norge